DJ Nash küldi a beateket hétvégén: szombaton 11-16 óra között, vasárnap 14-18 óra között hozza a legnagyobb Rap, Hip-Hip, R’n’Bslágereket az FM 96.4-en!

Már fiatal korában is örömmel foglalkozott zenékkel, mindent meghallgatott, amire lehetősége volt, így több stílusirányzatban is megtalálta saját kedvenceit. 15 évesen, bátyja biztatására kezdett el a zenéléssel foglalkozni. Az idő múlásával egyre jobban az R’n’B, Hip-Hop és Rap ritmusok felé húzta a szíve, melyben a tánc iránti szeretete is közrejátszott.

Zenei életének első mérföldköve 2008-ban következett be, amikor egy klubban, fellépő lemezlovasként láthatta DJ Revolution-t, aki olyan hatást gyakorolt rá, melyre a mai napig tisztán emlékszik: “Azonnal tudtam, hogy én is ilyen minőséget szeretnék nyújtani az embereknek!” Célja felé példaképe, szorgalma és a zenék iránti szeretete mindig újult erővel hajtotta.

Ahogy telt az idő, egyre jobban kibővítette repertoárját igazi Reggaeton és Dancehall slágerekkel is. 3 év elteltével, egy szerencsés napon, az egyik álma vált valóra, amikor egy kis közbenjárással, testvérével együtt eljuthatott példaképéhez, DJ Revolution-höz, aki azonnal felfigyelt a fiatal tehetségre és kis idő elteltével saját maga kezdte el tovább képezni őt.

Mára már közel 100 különböző helyen szórakoztathatta a közönséget országszerte, két alkalommal pedig külföldön is. Örök szerelmei a zene és a sport, de mellette az éneklésre és a rap-re is igyekszik időt fordítani, hogy egyszer egy másik álma is valóra válhasson a DJ karrieren kívül, mégpedig az, hogy egy saját dalt vagy egy feldolgozást rögzíthessen.

 

További hírek

Revolution

Bréda Bia

Árpi aka. RP

Széles Iza

DJ Venom

Sticky

DJ Nash

Best FM

Most szól:

  • Következő