Hétvégén is dübörögnek a Base FM-en a legpörgősebb Rap, Hip-Hop, R’n’B trackek! Szombaton és vasárnap reggel 6-tól 10-ig a mikrofonnál Iza! Tekerjetek a FM 96.4-re!

Széles Iza, perui származású énekesnő 2005-ben vált ismertté, mint a Megasztár 3 című műsor 12 döntősének egyike. 2008-ban felkérték a 9 és ½ randi című romantikus film főcímdalának feléneklésére, a dal címe Senki más.

A filmben kisebb szerepet is kapott. Ebben az évben egyszerre két klippel szerepelt a Viva Chart-on, a Senki más az 5. helyig, míg a Végtelen a 14. helyig jutott el. Ugyanebben az évben felénekelte az M1-en indult gyermekvetélkedő, a „Fel a cipővel” című műsor főcímdalát, majd még ez év októberében felkérték, hogy énekelje el a High School Musical 3 című film főcímdalát magyarul. Izabella duettpartnerének a Barátok köztből ismert Dósa Mátyást választották, és a dal az Itt és most címet kapta. Ez év őszén a Popdaráló zenés szórakoztató és vetélkedő műsor, a TV2 műsorának volt egyik énekese.

2012-ben a Red Bull Pilvaker All Stars-szal közreműködött a Petőfi Sándor János vitéz művének modern feldolgozásában, amiből klip is készült. Izabella 2015 óta a S’Iza művésznevet használja, mint énekesnő. 2022 április óta a Base FM hétvégi csapat tagja.

További hírek

Revolution

Bréda Bia

Árpi aka. RP

Széles Iza

DJ Venom

Sticky

DJ Nash

Best FM

Most szól:

  • Következő